Utskrift

Sykehusvert

Publisert 29.03.2011 13:25  |  Endret 20.03.2015 16:33

Våre sykehusverter.

De fleste som er innom Bærum sykehus møter våre sykehusverter eller har hørt og lest om disse.  Ordningen er et samarbeidsprosjekt mellom VBS og Bærum sykehus og har nå vart i fem år.  Vertene hjelper pasienter / pårørende med å finne fram på sykehuset og ellers bistå dem når de trenger informasjon og praktisk hjelp.

Sykehusvertene blir veldig godt mottatt både av pasienter, pårørende og sykehusansatte.  De sier selv at de har det trivelig på jobb, de får mange hyggelige tilbakemeldinger, det er sosialt og de føler at de gjør noe nyttig.  Arbeidet er ulønnet.  Sykehuset spanderer lunsj og parkering.  Vertene er alderspensjonister, tidligere ansatte på sykehuset eller andre som ønsker å gjøre en frivillig innsats for sykehuset.

Har du lyst til å være sykehusvert kan du sjekke om vi trenger ekstravakter, dvs at du ikke får en fast vakt, men kan ringes etter behov.  Du vil få god opplæring i forkant og tid til å bli kjent på sykehuset.  Arbeidstiden for de faste vaktene vil normalt være 4 timer i tidsrommet 9 - 15 (fleksibelt) en dag hver annen uke.  De jobber i en gruppe på 4 en bestemt dag i uken, og bare to jobber samtidig.  Har du – eller noen du kjenner – lyst til å være ekstravakt kan du ta kontakt med koordinator Katty Bevan, tlf. 67 80 93 14 mellom kl. 09 og kl. 15, eventuelt e- post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Adresseendring?

Har du skiftet adresse er det fint om du melder endringen til  venner.abs@gmail.com slik at du mottar medlemsbladet til riktig adresse.

Du kan også klikke her for å sende e-post fra nettsiden!